У вівторок, 6 квітня, кафедра мовознавства провела чергове дистанційне діагностичне тестування на онлайн-платформі EDX. Метою було визначення рівня знань англійської мови людей, які бажають складати іспит FCE на рівень В2 та отримати сертифікат від офіційного представника Cambridge Assessment English, який співпрацює з ІФНМУ з 2017 року. Тестування мали можливість пройти як викладачі, так і студенти, аспіранти та інтерни університету.

Це вже третє тестування, яке проходить у дистанційному форматі через карантинні обмеження. Як підкреслюють на кафедрі мовознавства, над його розробкою працювали працівники відділу інформаційно-аналітичного забезпечення, а викладачі кафедри повністю забезпечили наповнення курсу тестовими матеріалами та завданнями, що спрямовані на формат іспиту FCE.

Цього року на тестування зареєструвалися 37 осіб, а випробували свій рівень володіння англійською мовою 24 людини. Частина з них одразу засвідчила знання англійської на рівні В2, і вони зможуть складати іспит вже цьогоріч. Решта людей додатково навчатимуться у групах під керівництвом фахівців кафедри мовознавства. Під час навчання застосовуються сучасні методи підготовки, відповідно до рекомендацій Cambridge Assessment English.

Нагадаємо, що зараз в університетському навчально-тренінгового центрі до червневого іспиту FCE вже готуються три групи. За результатами останнього діагностичного тестування зі слухачів сформують нові групи відповідно їхнього рівня володіння англійською мовою. Вони працюватимуть в осінньому семестрі 2021-2022 навчального року.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma