Продовжуємо цикл статей про студентські організації Івано-Франківського національного медичного університету. Сьогодні — про зовсім нову громадську організацію, яка називається Українська фармацевтична студентська асоціація (УФСА). Вона є першою в Україні і зараз набирає учасників у свою команду.

УФСА – це громадська організація, яка представляє інтереси студентів-фармацевтів, надає їм можливість додаткового професійного фармацевтичного та особистісного розвитку.

«Фармація — це одна з найбільш перспективних галузей, яка сьогодні динамічно розвивається., — говорить засновниця і голова УФСА, студентка четвертого курсу Катерина Хмілевська. — Наша фармацевтична студентська асоціація є першою в Україні. Хочемо об’єднати ініціативних студентів фармацевтичного факультету, щоб разом сприяти зростанню рівня фармацевтичної освіти та культури, реалізовувати цікаві проєкти і зробити поштовх до саморозвитку активної студентської молоді».

За словами засновниці, долучившись до асоціації, студенти матимуть можливість навчатись та комунікувати із найкращими фахівцями фармацевтичної сфери, представниками відомих компаній та підприємств, обмінюватись досвідом та поглядами зі студентами з інших міст, спробувати власні сили в організації проєктів та роботі в команді.

Наразі працювати в асоціації вже зголосилися студенти другого, третього та четвертого курсів. Команда працює над тим, щоб УФСА стала членом Європейської фармацевтичної студентської асоціації. Це відкриє додаткові можливості для професійних та наукових стажувань для студентів. Також молодь вже планує цікаві заходи спільно з фахівцями галузі й українськими і закордонними науковцями.

Набір в організацію триває. Долучитись можна, заповнивши форму за цим посиланням.

Детальніша інформація про асоціацію та новини — на офіційний Facebook-сторінці.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
19
20
21
26
27
28
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma