У середу, 20 січня, в он-лайн режимі відбулися виробничі збори для студентів четвертого курсу спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія» Івано-Франківського національного медичного університету.

Участь у зборах взяли декан медичного факультету, професор Роман Яцишин, заступник декана медичного факультету зі спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія», доцент Роман Мерена, відповідальний секретар приймальної комісії ІФНМУ, доцент Ігор Сарапук, начальник відділу ECTS, доцент Василь Капечук, завідувач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії з курсом фізичного виховання, професор Ігор Чурпій, гарант освітньо-професійної програми «Фізична терапія, ерготерапія», доцент Наталія Голод.

Викладачі і студенти обговорили проблемні питання навчання у дистанційному режимі, особливості проведення додипломної практики, підготовки до державної атестації та питання вступу до магістратури.

Декан та заступник декана наголосили на головних аспектах освітнього процесу при дистанційній формі навчання.

Цьогоріч ІФНМУ здійснює перший випуск бакалаврів з можливістю наступного вступу до магістратури. Тож відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Ігор Сарапук розповів про правила прийому до магістратури за спеціальністю «Фізична терапія, ерготерапія». Було наголошено на важливості підготовки до складання вступних іспитів — єдиний вступний іспит з іноземної мови (англійська, німецька, французька або іспанська) за технологіями ЗНО та фахового випробування.

Гарант освітньо-професійної програми «Фізична терапія, ерготерапія» доцент Наталія Голод обговорила зі студентами деякі особливості освітньо-професійної програми. Під час дискусії студенти висловили свої враження щодо переліку та підбору вибіркових компонентів цієї програми.

Завідувач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії з курсом фізичного виховання професор Ігор Чурпій повідомив студентів про правила проходження додипломної практики.

Начальник відділу ECTS, доцент Василь Капечук закцентував увагу студентів на правильному веденні навчальної документації.

На завершення слово взяв декан медичного факультету професор Роман Яцишин. Він побажав випускникам міцного здоров’я, успішного виконання навчального плану семестру та підготовки до державної атестації з дотриманням карантинних правил.

 
Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
5
6
7
8
9
10
11
12
14
17
19
20
21
22
28
29
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma