Нещодавно в Івано-Франківському національному медичному університеті розпочався Всеукраїнський освітньо-науковий 10-тижневий безкоштовний марафон: ProECG: секрети електрокардіографії. Його проводить кавалер Ордена Святого Пантелеймона, завідувач кафедри внутрішньої медицини №2 та медсестринства, професор Нестор Середюк та Студентське наукове товариство.

Онлайн-марафон дає можливість у цікавій та доступній формі (за допомогою Telegram-каналу та YouTube) осягнути як ази електрокардіографії, так і найскладніші патології, а ще дізнатися про найактуальніші міжнародні новинки галузі.

Марафон розпочався 23 листопада й триватиме 10 тижнів. Учасниками є понад 1000 студентів, лікарів та інтернів з усіх куточків України. Як зазначають організатори, хоча реєстрація вже закрита, кожен бажаючий може переглянути матеріали курсу та спробувати свої сили в щотижневих тестуваннях за посиланням в Telegram: https://t.me/proecgifnmu.

Команда ProECG, у складі якої студенти гуртка внутрішньої медицини №2 та медсестринства CORetVASA, а також члени Студентського наукового товариства, підготувала для всіх учасників марафону щоденні чек-листи для повторення вивченого матеріалу, щотижневі тестування, а ще мотиваційні матеріали. Усе це задля кращого сприйняття та з метою зробити навчальний процес максимально легким і результативним. А професор Середюк Нестор Миколайович щотижня пояснює учасникам курсу у форматі онлайн відео-презентацій все — від основ й до рідкісних клінічних випадків. Уже сьогодні кожен може переглянути відео-лекції марафону на YouTube-каналі CORetVASA.

«У час карантину дуже важко сконцентрувати свою увагу на дійсно важливому матеріалі, якого справді дуже багато в мережі Інтернет та книгах, — говорить голова СНТ Надія Галій (Гринів). — Тому, коли Уляна Мойсеєва та Марія Пташинська запропонували ідею курсу про електрокардіографію, я відразу ж порекомендувала їм звернутися до старост гуртка CORetVASA Сергія Фреїка та Марти-Андріани Середюк. Так зародився новий проєкт всеукраїнського масштабу. Ми намагалися створити доступну для кожного платформу й, сподіваємося, нам це вдалося. Висловлюємо величезну вдячність професору Нестору Миколайовичу та кафедрі за підтримку наших ідей у цей непростий час».

Наостанок зазначимо, що за умови проходження 70% матеріалу марафону учасники отримають сертифікати, а найкращі з них будуть нагороджені призами.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma