Добрій справі карантин не перешкода. Студенти Івано-Франківського національного медичного університету зібрали і передали подарунки для діток, які перебувають в Івано-Франківському навчально-реабілітаційному центрі.

У цьому закладі перебувають дітки з порушенням фізичного та інтелектуального розвитку. Тут здійснюють комплексну психологічну, педагогічну, медичну та фізичну реабілітацію вихованців для досягнення кожною дитиною максимально можливої корекції окремої чи комбінованих вад.

Вже кілька років поспіль до Дня святого Миколая студенти ІФНМУ відвідують цей центр передають благодійну допомогу, спілкуються з вихованцями, навіть влаштовують невеликі концерти. Цього року у зв’язку з карантинними обмеженнями доступ до діток стороннім заборонений, та студенти-медики вирішили не переривати добру традицію.

Третьокурсники медичного факультету (8 група) разом зі своєю кураторкою Олександрою Струтинською зібрали кошти та придбали ходунки і каремати. До ініціативи долучився профком працівників університету та його голова професор Любомир Заяць, який передав солододкі подарунки. Усе це було вручено керівництву закладу для вихованців.

Як зазначає Олександра Струтинська, духовне виховання студентів є дуже важливим, адже без нього неможливо підготувати справжніх лікарів. Такі акції згромаджують молодь і дають змогу спільно робити добро.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
5
6
7
8
9
10
11
12
14
17
19
20
21
22
28
29
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma