Небайдужі сестри, студентки третього курсу Івано-Франківського національного медичного університету Юлія і Тетяна Барбанові організували благодійний марафон «Святий Миколай іде до онкохворих діток».

Дівчата збирають кошти у соцмережі Instagram, аби пацієнти відділення онкогематології Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні не залишилися без подарунків від Святого Миколая та швидше одужували. Учасники акції роблять пожертви від 100 гривень, і за це можуть виграти подарунки, серед яких солодощі, фотосесії від місцевих фотографів, сертифікат на покупки в магазині.

Вже 13 років у день святого Миколая маленькі пацієнти відділення онкогематології Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні отримують подарунки. Сестри Барбанові долучаються до акції вісім років поспіль.
«Спочатку ми давали маленькі концерти. Створювали сценарій, трохи гралися з ними. Потім разом із спонсорами ходили роздавати подарунки. Але три роки тому нам прийшла ідея збирати гроші. Ми всі надходження висвітлювали в соціальних мережах, щоб було прозоро», — каже Юлія Барбанова.

До марафону вже долучилося понад 30 людей. Як розповідають сестри, чимало людей просто переказують кошти, не беручи участь у розіграші призів, і така безкорисна допомога є особливо приємною.

Про усі надходження дівчата звітують у соцмережі. У кінці акції зібрані кошти сестри передадуть тим пацієнтам, які найбільше потребують фінансової допомоги. Крім того, цього року у відділенні онкогематології від благодійників очікують тисячі шприців і систем, два пульсоксиметри.

Переказати гроші можна на картку ПриватБанку з приміткою Благодійний марафон.

Номер картки: 5168745101287685 (Барбанова Юлія Олександрівна)

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
5
6
7
8
9
10
11
12
14
17
19
20
21
22
28
29
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma