До 75-річчя Івано-Франківського національного медичного університету та міжнародного дня студента відділ освітньо-виховної роботи та організації дозвілля підготував відеосюжет про мистецьке життя та здобутки студентів і викладачів університету.

Проходить час, з’являються все нові й нові обличчя, коридорами корпусів університету відлунали мільйони кроків. Студентська молодь упродовж років має змогу всебічно розвиватися, адже на рівні з науковими університет може похвалитись і вражаючими мистецькими здобутками.

Чим би студент не захоплювався, чи то театральною справою, народною або сучасною хореографією, вокалом чи художнім читанням, у стінах Івано-Франківського національного медичного університету він завжди зможе з користю провести своє дозвілля, розвиватися не лише в професії, але й духовно отримати правильні життєві координати, а свої студентські роки запам’ятати на все життя.

Бажаємо університету подальшого процвітання, успіхів, нових звершень, живого, не дистанційного спілкування, міцного здоров’я та Божої опіки!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma