Цими днями в Україні в режимі онлайн відбувається XII міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» й виставка освіти за кордоном «World Edu». Традиційно участь у престижній події бере Івано-Франківський національний медичний університет.

Організовує та проводить виставку компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. На події представлені національні та закордонні заклади вищої освіти, наукові установи, обласні та міські органи управління освітою, заклади професійно-технічної освіти та науково-методичні центри, заклади загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.

В рамках форуму в онлайн форматі відбувалися конференції, презентації, семінари, тренінги, педагогічні коучинги, освітні воркшопи, майстер-класи тощо.

Відрадно, що ІФНМУ вкотре удостоєний високих нагород, а саме почесного диплому «Лідер інновацій в освіті» та золотої медалі в тематичній номінації «Інновації у створенні й упровадженні системи дистанційного навчання в умовах сучасних викликів» за семінар «Використання віртуальних пацієнтів для підготовки студентів-медиків в умовах пандемії COVID-19».

На семінарі детально розглядали питання оптимізації самостійної підготовки студентів вищого медичного навчального закладу в умовах пандемії COVID-19. «Ми вже три роки в університеті використовуємо віртуальних пацієнтів у навчанні, і це стало особливо актуальним у час, коли студенти і викладачі не можуть доступитися до живих пацієнтів, — розповідає начальник відділу інформаційно-аналітичного забезпечення ІФНМУ доцент Василь Сенчій. — Віртуальний пацієнт дозволяє оцінити набуття студентом практичних навичок і правильність їх реалізації. Також програма оцінює правильну послідовність дій студента з пацієнтом. Це дуже ефективна навчально-експертна система».

Вітаємо весь колектив університету з високими відзнаками, а студентів закликаємо у час карантину використовувати усі можливі дистанційні ресурси, щоб збагачувати свої знання і вміння. Бережіть близьких і будьте здорові!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
6
7
8
12
13
14
19
20
21
22
23
26
27
28
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma