В Івано-Франківському національному медичному університеті днями відбулась онлайн посвята студентів першого і другого (зі скороченим терміном навчання) курсів. Продовжуємо публікувати привітання новому поповненню університетської родини. Сьогодні до вашої уваги справжній віртуальний тур фармацевтичним факультетом.

Минулого року фармацевтичний факультет відзначив своє 20-річчя. Його заснували 10 травня 1999 року. Упродовж цих років створено належну матеріальну, навчально-методичну і наукову бази для підготовки високоякісних фахівців для фармацевтичної галузі України. У 2002 році факультет отримав окремий корпус, було відкрито навчально-виробничу аптеку із правом виготовлення лікарських засобів, навчально-дослідні й науково-дослідні ділянки на прилеглих до фармацевтичного корпусу територіях, навчально-виробничо-рекреаційну базу «Арніка» у місті Яремче.

На даний час підготовка майбутніх провізорів на Прикарпатті відбувається на 19 кафедрах. Серед викладачів цих кафедр – 29 докторів і 149 кандидатів наук.

На базі кафедр фармацевтичного факультету діють шість лабораторій практичної фармації, які об’єднані у навчально-практичний тренінговий центр «Фармація». Тут студенти оволодівають практичними навичками відповідно до стандартів підготовки провізорів в умовах, максимально наближених до реальних.

У 2016 році на базі міжкафедрального навчально-практичного центру «Медицина» кафедрою клінічної фармакології і фармакотерапії був організований навчально-практичний центр з клінічної фармації, де студенти п’ятого курсу фармацевтичного факультету мають можливість відпрацювати практичні навички, комплектувати аптечки першої долікарської допомоги.

До вашої уваги відеоекскурсія фармацевтичним факультетом, яку особисто провела його деканка Ірина Федяк, привітання від викладачів і студентів старших курсів, а в прикріпленій фотогалереї — світлини з навчально-практичних центрів, де займаються студенти.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
22
25
27
28
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma