У фаховому медичному коледжі Івано-Франківського національного медичного університету нещодавно розпочала свою роботу приймальна комісія. Зараз прийом заяв від вступників закінчено. Розпочинається прийом оригіналів документів для тих, хто бажає здобути освіту у фаховому медичному коледжі ІФНМУ, подав заяву, успішно склав вступні випробування та був рекомендований до зарахування. Тут для студентів є чимало можливостей — від цікавого і змістовного навчання до активного дозвілля і навіть участі у міжнародних стажуваннях.

«Сучасний рівень медицини вимагає високого рівня підготовленості випускника медичного коледжу. Тому ми старанно працюємо над тим, щоби дати належний рівень знань нашим студентам, — говорить директор медичного коледжу Юрій Боцюрко. — Коледж щороку проводить конкурси професійної майстерності з усіх спеціальностей. Вже кілька років поспіль лідерство і найвищі позиції беруть саме наші студенти».

Останніми роками студенти показують високі результати на предметних олімпіадах із загальноосвітніх дисциплін, медичний коледж входить у п’ятірку кращих в області. Медична спеціалізація навчального закладу не заважає здобувати успіхи в гуманітарних науках. Студенти коледжу показують чудові знання української мови. До прикладу, два роки поспіль, у 2018 і 2019 роках, Тетяна Лукаш та Іванна Плешкан відповідно, здобували перемоги на Всеукраїнському конкурсі української мови ім. Петра Яцика серед коледжів.

Медичний коледж є структурним підрозділом університету, і це відкриває перед студентами чудові додаткові можливості. Так, вони роблять перші кроки в науковій діяльності як члени університетського Студентського наукового товариства. Діти розвивають свої таланти і беруть участь в університетській художній самодіяльності, займаються фізичною культурою на одному з кращих в Україні спортивних комплексах, беруть участь у студентських спартакіадах, а дехто навіть є членами університетських збірних команд. Після закінчення коледжу чимало випускників продовжують навчання в уже рідному медичному університеті та здобувають вищу кваліфікацію.

Медичний коледж активно розвиває міжнародну співпрацю. У 2018-2019 роках дві студентки коледжу Тетяна Данчук і Софія Іванців стали учасницями міжнародного стажування у Польщі в рамках програми ERASMUS+.

Вже завтра, 23 липня, приймальна комісія оприлюднить списки тих студентів, які рекомендовані до зарахування на навчання на основі базової середньої освіти. До 30 липня включно триватиме прийом оригіналів документів. А 13-22 серпня триватиме прийом електронних заяв через особисті електронні кабінети від вступників на основі повної середньої освіти. Радо запрошуємо!

Довідково

Усі деталі щодо правил і умов вступу до університету і медичного коледжу, обсяги прийому та ціни на навчання можна дізнатися на нашому сайті в розділі «Приймальна комісія», де є окремий розділ «Вступ до фахового медичного коледжу».

Абітурієнти на основі повної загальної середньої освіти (11 клас) також можуть вступати до медичного коледжу на спеціальність 221 Стоматологія (стоматологія ортопедична).

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma