Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків 30 червня нагородив подяками випускників Івано-Франківського національного медичного університету за активну участь у загальноміських наукових заходах «Науковий пікнік», «Ярмарок професій», «День кар’єри».

Відзнаки отримали Ольга Бугерчук, Віталій Воронич, Наталія Дацишин, Владислав Красновський, Тетяна Лазуркевич, Владислав Семченко, Марта Юркевич. «Дякую кожному із вас за все, що ви робите, за те, що небайдужі та активні», — наголосив Руслан Марцінків під час нагородження.

На згадку про ІФНМУ студенти подарували меру спільну фотографію із «Наукового пікніка 2019», який відбувся рік тому до Дня молоді. Зазначимо, що того дня наші студенти впевнено перемогли у голосуванні за кращу локацію та отримали приз від мера. І ось сьогодні нова спільна фотографія випускників з Русланом Марцінківим.

Це надзвичайно приємно і зворушливо, — наголошують випускники. Вони з любов’ю згадують керівництво та викладачів університету за прагнення зробити їх кращими, мудрішими, справжніми фахівцями своєї справи. Вони підкреслюють, що ректорат завжди підтримує студентів у всіх починаннях, у тому числі в організації загальноміських заходів. Нині випускники обіцяють через роки пронести настанови викладачів, примножувати знання і зберігати вірність клятві Гіппократа. А ще дякують меру міста Руслану Марцінківу за відзнаки у день випуску, позитивні емоції і постійну увагу до них на загальноміських заходах.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma