Днями, до Міжнародного Дня захисту дітей, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків відзначив грамотами виконавчого комітету міської ради активістів, які ведуть активну благодійну роботу.

За вагомий внесок у вирішенні питань соціального захисту дітей, формування у них високих духовних та моральних цінностей серед інших активістів грамоту отримала й доцентка кафедри внутрішньої медицини №2 та медсестринства ІФНМУ Оксана Готюр.

Викладачка разом зі студентами медичного коледжу ІФНМУ постійно влаштовують благодійні акції. Своїми руками вони майструють прикраси, сувеніри, готують смаколики, продають їх на благодійних ярмарках, а за виручені кошти допомагають тим, хто цього потребує.

«Минулого року після чергової такої акції напередодні дня святого Миколая ми вирішили допомогти сім’ям, які мають особливих дітей, — розповідає Оксана Готюр. — Ми звернулися до начальниці міської служби у справах дітей Ірини Рохман, а вона дала нам контакти таких сімей. Залежно від потреб цих людей ми купували необхідні речі і відвозили їм таку допомогу».

Служба у справах дітей отримала чимало схвальних відгуків про благодійність студентів-медиків від сімей, яким вони допомогли. І ось тепер міська влада відзначила Оксану Готюр, а заразом і студентів медичного коледжу, хто долучився до благодійності.

«Дякую всім нашим студентам за активність і допомогу, — говорить викладачка. — Ця грамота є нашою спільною відзнакою. Любов до ближнього, чуйність, взаємна підтримка і допомога є найважливішими рисами кожної людини. Дуже хочу, щоб студенти розвинули в собі ці якості і пронесли їх через усе життя».

Наостанок зазначимо, що благодійні акції в ІФНМУ відбуваються постійно. Університет влаштовує благодійні концерти, де відбувається збір коштів на підтримку важкохворих людей. Студенти разом зі своїми кураторами та всіма викладачами долучаються до добрих ініціатив, відвідують сиротинці, допомагають хворим. Ось і нині колектив медуніверситету активно бере участь у боротьбі з пандемією.

Долучайтеся і ви до добрих справ! Бережіть один одного і будьте здорові!

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma