Днями студенти фармацевтичного факультету Івано-Франківського національного медичного університету взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фармацевтичне право та законодавство». Змагання відбулися в Харкові на базі Національного фармацевтичного університету.

ІФНМУ представляли студенти третього курсу фармацевтичного факультету Катерина Хмілевська та Любомир Литвинець. Їх супроводжувала доцентка кафедри організації та економіки фармації і технології ліків Світлана Феденько.

Участь в олімпіаді взяли також делегації з Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова, Донецького національного медичного університету, Запорізького державного медичного університету, Одеського національного медичного університету, Тернопільського національного медичного університету ім. І.Я. Горбачевського та Національного фармацевтичного університету.

Цього року тематикою конкурсних завдань для учасників олімпіади були «Законодавчі основи державного нагляду (контролю) у сфері обігу лікарських засобів». Відповідно до програми, олімпіада проходила у два тури: теоретичний і практичний.

За результатами олімпіади, Катерина Хмілевська посіла почесне друге місце. Любомира Литвинця нагородили грамотою у номінації «За креативність мислення».

Вітаємо наших студентів та їх наукових керівників професора Дмитра Семеніва, доценток кафедри організації та економіки фармації і технології ліків Ірину Федяк (деканка фармацевтичного факультету) та Світлану Феденько! Бажаємо подальших перемог та звершень!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
3
4
7
8
9
10
11
12
15
17
24
25
27
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma