В Івано-Франківському національному медичному університеті днями розпочався традиційний студентський Кубок з міні-футболу. В масштабних змаганнях беруть участь 34 студентські команди. Цього року організатори підготували цікаві новації.

Вже традиційно студентські футбольні баталії відбуваються на базі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання, за підтримки ректора університету Миколи Рожка, керівництва кафедри-господаря та Студентського парламенту ІФНМУ.

«В Кубку реєструвалися 39 команд, але ми допустили до ігор 34, бо деякі команди не дотримувались регламенту, трохи хитрували, — розповідає співорганізатор змагань, член Студентського парламенту ІФНМУ, шестикурсник Станіслав Марусин. — Ми дуже раді, що до нас приєдналися студенти фармацевтичного факультету, і нарешті на змаганнях представлені всі факультети і медичний коледж».

Кожного року студенти вдосконалюють ці змагання. Так, цього року ведеться відеозапис кожної гри, потім ці відео викладають на віртуальній хмарі, і всі команди можуть переглядати свої матчі або ж матчі свого суперника, і так краще готуватися до гри. Студенти взялися і за статистику, — тепер ведеться облік забитих голів для кожного гравця, а також відбитих ударів для воротарів. Це дасть змогу в кінці нагородити окремимим кубками кращого бомбардира і кращого голкіпера.

Також варто зазначити, що завдяки ініціативі завідувача курсу фізичного виховання ІФНМУ доцента Володимира Левка матчі Кубка ІФНМУ з футболу обслуговують арбітри з Івано-Франківського коледжу фізичного виховання. Таким чином суддівство є дійсно об’єктивним і незаангажованим.

Наразі на змаганнях триває стадія 1/16 фіналу. Вона завершиться у понеділок, 17 лютого. А далі почнеться 1/8 фанілу. З кожним новим етапом бурутьбу за Кубок продовжуватимуть найсильніші, тож матчі будуть тільки цікавіші. Слідкуйте за новинами, приходьте та підтримайте своїх друзів!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
8
9
10
11
13
15
16
17
22
23
24
25

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma