У вівторок, 17 грудня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулися виробничі збори студентів першого курсу фармацевтичного факультету.

Збори були присвячені адаптації студентів у нових умовах закладу вищої освіти. Участь у спілкуванні взяли перший проректор університету, професор Ганна Ерстенюк, декан фармацевтичного факультету, доцент Ірина Федяк, завідувачі та викладачі кафедр, куратори груп, представники студентських організацій університету.

Ірина Федяк представила презентацію, в якій було детально проаналізовано різні аспекти життя курсу. Так, на перший курс за напрямком «Фармація, промислова фармація» зараховано 68 студентів. Ще п’ятеро навчаються за скороченою формою. Більшість з них живуть в Івано-Франківській області, також є представники Львівської, Закарпатської, Хмельницької, Волинської, Житомирської, Рівненської, Чернівецької областей. Староста курсу — Вікторія Чубай.

Вже традиційно на зборах проаналізували результати анонімного анкетування студентів, в якому вони описали проблеми, які їх хвилюють, висловили своє бачення життя факультету та свої побажання.

Окремо студентам розповіли про особливості системи організації навчального процесу, яка діє в університеті та иоже бути дещо незвичною для минулорічних школярів. До студентської молоді звернулися представники кафедр, які нагадали студентам про їхні обов’язки та важливість доброї виконавчої дисципліни під час навчання.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma