В Івано-Франківському національному медичному університеті почалась довгоочікувана, вже п’ята, студентська спартакіада. Першим видом спорту цього року став армспорт. Змагання відбулися на базі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання у середу, 27 листопада.

Поборотися на звання найсильнішого рукоборця зібралися 25 студентів різних курсів і факультетів. Змагання відбулися на ліву і праву руку у трьох вагових категоріях: 70, 80 і +80 кг. Під час відкриття учасників привітав голова студентського профкому Юрій Солоджук, який подякував студентам за активність та закликав продовжувати своїм прикладом популяризувати здоровий спосіб життя. Тренер збірної університету з армспорту, старший викладач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Михайло Сидор ознайомив учасників з правилами цього цікавого виду спорту.

ІФНМУ запрошує всіх охочих студентів займатися в секціях спортивного вдосконалення, які діють на базі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання. Кожен знайде той вид спорту, який йому до душі.
Вже згодом спартакіада продовжиться змаганнями з інших видів спорту. Стежте за анонсами в календарі на сайті університету!

Переможці та призери змагань

70 кг

Ліва рука

1. Роман Петручок
2. Володимир Ворохта
3. Максим Фединяк

Права рука

1. Роман Петручок
2. Володимир Ворохта
3. Петро Бучковський

80 кг

Ліва рука

1. Роман Петручок
2. Юрій Сіщук
3. Андрій Палюк

Права рука

1. Роман Петручок
2. Юрій Сіщук
3. Андрій Палюк

+80 кг

Ліва рука

1. Віталій Середа
2. Іван Сенич
3. Роман Гудз

Права рука

1. Віталій Середа
2. Роман Гудз
3. Іван Сенич

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
18
19
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma