У середу, 6 листопада, кафедра мовознавства провела діагностичне тестування з англійської мови викладачів Івано-Франківського національного медичного університету, які бажають складати іспит FCE на рівень В2.

Нагадаємо, з лютого 2017 року на базі ІФНМУ можна підтвердити володіння англійською до рівня B2. Тут діє сертифікований центр підготовки до іспитів Cambridge English Language Assessment (CELA). Університет уклав відповідний договір з Київським авторизованим платиновим центром Grade Education Centre. Саме його представники приїжджають приймати кембриджські іспити в ІФНМУ.

Діагностичне тестування відбулось в рамках кампанії зі збільшення кількості викладачів, які мають сертифікати міжнародного зразка рівня В2 з англійської мови. Це забезпечить подальше проходження університетом ліцензування та акредитації, з правом викладання іноземним громадянам. Нині до іспиту FCE готуються три групи, поділені за рівнем знання англійської мови.

Зазначимо, що навчатися в тренінговому центрі ІФНМУ можуть не лише працівники чи студенти університету, але й усі охочі й зацікавлені люди. Вони проходять тестування, яке визначає, чи можуть вони відразу готуватися до іспиту, чи їм спершу потрібне додаткове навчання. Усе залежить від знань. Для проходження відповідного навчання потрібно звернутися на кафедру мовознавства (тел. (0342) 54-71-08) і скласти пробний тест. Залежно від результатів діагностичного тесту, укладається договір про навчання.

Сертифікат FCE від CELA може використовуватися для атестації кадрів вищої кваліфікації, в аспірантурі (ад’юнктурі), випускниками загальноосвітніх шкіл для державної підсумкової атестації, а також студентами з метою вступу і працевлаштування за кордоном. Сертифікат дійсний у будь-якій країні світу, де діє ця програма. Він не має обмеженого терміну чинності, як, скажімо, IELTS (дійсний два роки).

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma