У вівторок, 5 листопада, на кафедрі неврології та нейрохірургії Івано-Франківського національного медичного університету відбулось відкрите практичне заняття у студентів четвертого курсу медичного факультету на тему «Трійчастий, лицьовий, присінково-завитковий нерви та симптоми їх ураження».

На занятті були присутні члени комісії з моніторингу якості проведення відкритого заняття завідувачка кафедри мовознавства професорка Світлана Луцак та доцентка кафедри медичної біології і медичної генетики Поліна Телюк.
Відкрите заняття провела в. о. доцента кафедри неврології та нейрохірургії Ірина Ліскевич. Воно відбулося згідно з календарно-тематичним планом, з використанням необхідного навчально-методичного забезпечення і повним дотриманням вимог щодо організаційної структури.

Під час практичного заняття вивчалася методика дослідження функції трійчастого, лицьового, присінково-завиткового нервів, клінічні прояви їх уражень. Здійснювався клінічний аналіз патології лицьового нерва на прикладі конкретного пацієнта, демонструвалася методика голкотерапії, а також маніпуляція з перевірки чутливості обличчя (функції трійчастого нерва). Комплекс застосованих методів сприяв ефективному розкриттю теми заняття, виробленню в студентів необхідних практичних навичок.

Заняття пройшло в творчій, дружній обстановці. Студенти зацікавлено працювали, активно брали участь в обговоренні запропонованої проблеми під керівництвом в. о. доцента Ірини Ліскевич.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma