Нещодавно до Івано-Франківська повернулась доцентка кафедри дитячих хвороб післядипломної освіти Івано-Франківського національного медичного університету Віра Сем’янчук, яка пройшла спеціалізоване стажування з педіатрії в медичному багатопрофільному центрі Галілеї (Ізраїль).

Як розповідає франківський науковець, педіатрична служба клініки включає приймальний покій, стаціонарне відділення, реанімаційне відділення, неонатологію. Цікаво, що всі лікарі-педіатри щодня ротуються у кожному з цих відділень.

В цьому ж госпіталі проводять хірургічні та травматологічні операції для дітей. Швидкість та якість обстежень тримаються на високому рівні завдяки сучасному обладнанню та чіткій роботі медиків, які працюють за американськими протоколами лікування. Діагностика та лікування пацієнтів покривається страховими компаніями та включає усі необхідні маніпуляції.

За словами Віри Сем’янчук, стажування дозволило отримати цінний досвід щодо надання допомоги дітям, тактику лікування при різній патології та організації роботи клініки. Вона відзначає добризичливість та відкритість ізраїльських колег, які охоче ділились своїм досвідом та знаннями.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
5
7
8
9
10
11
13
15
17
19
22
23
24
25
27
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma