Нещодавно у Львові відбувся Чемпіонат світу з бодібілдингу та фітнесу WABBA International 2019. Серед 314 провідних атлетів світу з 21 країни був лікар-інтерн Івано-Франківського національного медичного університету Роман Петрук.

Серед учасників було 140 українських атлетів. Збірна України здобула 41 медаль: 11 золотих, 17 срібних та 13 бронзових. Відтак Україна посіла перше місце у командному заліку. До цього результату долучився і Роман Петрук, який здобув бронзову нагороду в категорії «Men's Physique». По поверненні додому за це досягнення він отримав подяку від міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

Роман Петрук займається бодібілдингом шість років. «Спортом почав займатися після смерті матері, — зізнається спортсмен. — Вона завжди хотіла, щоб її син виглядав мужньо і достойно, це й підштовхнуло мене на те, щоб піти в бодібілдинг».

За словами Романа, через тренування і збори часом доводиться відпрошуватися з навчання, але всі викладачі йдуть на поступки, і потім не виникає проблем з відпрацюванням інтернатури. Зараз він готується до двох відповідальних змагань Діамантового Кубка, які відбудуться в листопаді в Римі і Празі. Бажаємо успіху нашому атлету!

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma