У ці дні в Києві відбувається XI міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та X міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu». Серед понад пів тисячі учасників престижної події є й Івано-Франківський національний медичний університет, який вже отримав високу відзнаку.

У роботі виставки беруть участь 560 учасників із 25 регіонів України та представники Чехії, Словаччини, Польщі, Франції, США, Білорусії. Організаторами події виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

За результатами конкурсу, який відбувався протягом виставки, ІФНМУ отримав почесне звання «Лідер інновацій в освіті». Університет на виставці представляють проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки), доцент Сергій Кобець, заступник начальника відділу інформаційно-аналітичного забезпечення, асистент Ігор Цюцьмаць, заступник голови університетського Товариства молодих вчених, асистент Юрій Солоджук. Біля експозиції медичного університету абітурієнти та їхні батьки змогли поспілкуватися із викладачами, отримали інформацію про спеціальності, напрямки підготовки та про переваги навчання в ІФНМУ.

«Інноватика в сучасній освіті» - єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Це ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проектів, конструктивного спілкування між виробниками сучасних технологій та їх безпосередніми користувачами, професійне інформаційне поле для ділових контактів із розвитку науково-технічних досліджень, академічного обміну школярами, студентами, викладачами, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій, методик безспосередньо в навчальний процес.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma