Днями завідуючий кафедрою фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання професор Ігор Чурпій, доценти кафедри Наталія Голод, Наталія Зінченко та активні члени студентського наукового гуртка кафедри студенки другого курсу 91 групи ІФНМУ, які навчаються за спеціальністю «Фізична терапія, ерготерапія» Юлія Барбанова та Тетяна Барбанова взяли участь у першій міжнародній конференції з ерготерапії в Україні.

«Метою першої в історії України міжнародної конференції з ерготерапії, яка відбулася 4-5 жовтня 2019 року в Києві, було підвищення професійного рівня сучасних та майбутніх українських ерготерапевтів, — розповідає професор Ігор Чурпій. — Окрім фахівців різних реабілітаційних професій, особливо актуальною конференція була для науково-педагогічних працівників, які впроваджують освітню діяльність за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія».

Конференція відбулася за підтримки Всесвітньої федерації ерготерапевтів. У програмі наукового форуму були представлені доповіді лікарів, фізичних терапевтів, терапевтів мови і мовлення.

Крім участі у конференції віце-президента Всесвітньої федерації ерготерапевтів Саманти Шанн, свої презентації показали спікери з Канади, США, Великобританії, Румунії, Вірменії та інших.

Студентки Юлія та Тетяна Барбанові кажуть , що отримані знання дуже згодяться у майбутньому і допоможуть внести свій вклад у розвиток ерготерапії в Україні.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
5
7
8
9
10
11
13
15
17
19
22
23
24
25
27
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma