Дорогі чоловіки та жінки захисники нашої країни! Прийміть щирі вітання зі святами – Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці!

Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями. Це свято увібрало в себе багаті та славні традиції. Воно уособлює мужність і героїзм оборонців та захисниць рідної землі протягом усієї багатовікової української історії.

Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів! Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов'ю та підтримкою близьких і рідних.

Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу.

Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. Вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України!

Щиро Ваш, ректорат ІФНМУ

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma