Новий навчальний рік тільки-тільки набрав обертів, а студенти-молоді науковці Івано-Франківського національного медичного університету вже встигли побувати на престижному науковому форумі в Берліні.

У найбільшому клінічному комплексі столиці Німеччини (Шаріте) цьогоріч 25-28 вересня відбулася масштабна міжнародна студентська конференція ESC (European Students Conference), де Владислав Красновський та Юлія Філяк гідно представили наш університет.

Для цих студентів це вже не перша участь у подібному змаганні (навесні цього року вони взяли участь у світовому науковому медичному конгресі в Парижі). Але вони зізнаються, що хвилювалися, бо серед 245 наукових робіт важко бути поміченим. Проте наші юні науковці попри всі труднощі здобули для себе студентське визнання. З їхнім постером фотографувався чи не кожен учасник конференції.

Юлія та Владислав одноголосно стверджують, що без їхнього наукового керівника – завідувача кафедри травматології і ортопедії ІФНМУ професора Вадима Сулими вони б не змогли так впевнено рухатись вперед.

Бажаємо студентам не зупинятися на досягнутому, а знову і знову підкорювати нові наукові вершини!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma