3 жовтня в обласній філармонії імені Іри Маланюк відбулися урочистості з нагоди професійного свята – Дня працівника освіти. За здобутки на педагогічній ниві та розвиток освіти на Прикарпатті освітянам області вручали відзнаки, грамоти і квіти.

Винуватців свята привітали заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Дмитро Романюк і заступник голови Івано-Франківської обласної ради Василь Гладій.

Більше шести десятків педагогів нагородили відомчими відзнаками та подяками Міністерства освіти і науки України, грамотами голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради і грошовими преміями. Також були названі лауреати найвищої педагогічної відзнаки області – премії імені Мирослава Стельмаховича.

Грамоту голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради отримала викладачка медичного коледжу Івано-Франківського національного медичного університету Роксолана Сеньків. Нагадаємо, два роки поспіль студенти медичного коледжу, яких готує Роксолана Сеньків, перемагають у Міжнародному конкурсі з української мови ім. Петра Яцика. У 2018 році переможцем стала Тетяна Лукаш, а цього року це досягнення повторила Іванна Плешкан.

Фото: ОДА, Курс.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
13
14
15
20
21
22
25
26
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma