П’ять днів, 23-27 вересня, асистентка кафедри фармації Івано-Франківського національного медичного університету Галина Старченко проходила стажування на кафедрі фармакогнозії та молекулярних основ фітотерапії Варшавського медичного університету.

Викладачка ознайомилася з роботою рідинного хроматографа та інших пристроїв, необхідних для дослідження біологічно активних речовин рослинної сировини, брала участь у приготуванні сухих екстрактів та дослідження їх фармакологічної активності.

Крім того, Галина Старченко спільно з науковцями кафедри брала участь в експерименті з дослідження структури рослинної клітини, ознайомилась з навчальною та науковою роботою кафедри.

«Набутий досвід є запорукою підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки, опанування новітніх методів, набуття досвіду провадження науково-дослідної діяльності, забезпечення інформаційного обміну та розширення наукових контактів», — підсумовує викладачка.

Нагадаємо, днями викладачі кафедри фармації разом з провізорами-інтернами взяли участь у тренінгу-практикумі для фармацевтів в Івано-Франківську.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
18
20
26
27
28

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma