Днями з польського міста Ополе до Івано-Франківська повернулась група викладачів Івано-Франківського національного медичного університету. Там проходило стажування на базі місцевої Вищої медичної школи.

Подія відбулась в рамках договору про співробітництво між двома навчальними закладами, його організував відділ міжнародних зв’язків ІФНМУ. Загалом стажування тривало 16-20 вересня.

«В рамках проекту проходили зустрічі та презентації факультетів фізіотерапії, косметології, медсестринства та дієтології, — розповідає учасник стажування доцент Руслан Козовий. — Також ми мали змогу виконати ряд практичних навичок в симуляційному центрі Вищої медичної школи».

Окрім основної програми відбулась ознайомча екскурсія в клініку з надання допомоги при психологічних проблемах харчування (булімії, анорексії). В рамках культурної програми іванофранківці відвідали місцевий музей музики. По завершенню стажування всі учасники отримали сертифікат міжнародного взірця.

Це вже далеко не перший результат співпраці двох медичних вишів. Минулого року в рамках програми ERASMUS+ франківські викладачі також мали стажування в Ополе, крім того дві студентки медичного коледжу ІФНМУ Тетяна Данчук та Софія Іванців за цією ж програмою по пів року навчалися в Ополе.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
5
6
7
8
9
11
12
15
16
17
Дата : 17.09.2019 р.
18
21
22
23
24
26
27
28
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma