22 вересня за сприяння управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації відбулася безкоштовна оглядова екскурсія містом англійською мовою за темою «Історично-мистецька спадщина Івано-Франківська».

Захід організували для іноземних гостей міста, зокрема і студентів факультету підготовки іноземних громадян Івано-Франківського національного медичного університету, які розмовляють англійською мовою.

Оглядова екскурсія тривала більше двох годин. На ній побували і викладачі кафедри медичної біології і медичної генетики Леся Передерко, Ольга Ястребова та Віра Веляник.

«Історія Івано-Франківська багата подіями, які і сформували сучасний неповторний вигляд міста, — ділиться враженнями Леся Передерко. — Оглядовий похід дав нам можливість долучитись до невичерпних джерел духовності, культури та мистецтва. Проходячись історичними стежками зі всіма їх насиченими подіями різного часу ми мали чудову можливість відчути частинку душі іванофранківців».

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma