Чергова група викладачів Івано-Франківського національного медичного університету підтвердила свої знання англійської мови. У середу, 11 вересня, в університеті відбулось урочисте вручення сертифікатів за результатами іспиту FCE (First Certificate in English) від Cambridge Assessment English, який відбувся 8 червня за ініціативи кафедри мовознавства та сприяння ректорату.

Нагадаємо, в день іспиту на базі ІФНМУ працювала команда київського Grade Education Centre, який є єдиним в Україні платиновим тест-центром з проведення іспитів Cambridge Assessment English. Екзаменувалися 24 людини. Щиро вітаємо всіх, хто успішно склав іспит!

Навчально-тренінговий центр «Іноземні мови для професійного спілкування» функціонує при кафедрі мовознавства з 2013 року, а власне екзаменаційна підготовка до іспитів на рівень B2 ведеться з січня 2017 року. Від початку співпраці з Cambridge English відбулось вже п’ять екзаменаційних сесій. За їхніми результатами вже понад 100 викладачів ІФНМУ мають сертифікати міжнародного зразка.

Нещодавно ІФНМУ вкотре підтвердив статус сертифікованого центру підготовки до іспитів Cambridge Assessment English. Днями чергова група викладачів почала підготовку до сертифікаційного іспиту. Він запланований на січень 2020 року.

Навчатися в тренінговому центрі ІФНМУ можуть не лише працівники чи студенти університету, але й усі охочі й зацікавлені люди. Вони проходять тестування, яке визначає, чи можуть вони відразу готуватися до іспиту, чи їм спершу потрібне додаткове навчання. Усе залежить від знань. Для проходження відповідного навчання потрібно звернутися на кафедру мовознавства (тел. (0342) 54-71-08) і скласти пробний тест. Залежно від результатів діагностичного тесту, укладається договір про навчання.

Сертифікат FCE від CELA може використовуватися для атестації кадрів вищої кваліфікації, в аспірантурі (ад’юнктурі), випускниками загальноосвітніх шкіл для державної підсумкової атестації, а також студентами з метою вступу і працевлаштування за кордоном. Цей сертифікат не має обмеженого терміну чинності, як, скажімо, IELTS (дійсний два роки).

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
5
7
8
9
10
11
13
15
17
19
22
23
24
25
27
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma