В навчально-тренінговому центрі Івано-Франківського національного медичного університету «Іноземні мови для професійного спілкування» відновилися заняття. У вівторок, 3 вересня, відбулось діагностичне тестування з англійської мови викладачів, які бажають складати іспит FCE на рівень В2. Тестування провела кафедра мовознавства.

Діагностичне тестування проводять для того, щоб визначити рівень знань слухачів. За результатами тесту, людей ділять на групи, де вони починають інтенсивну підготовку до сертифікаційного іспиту. Цього разу свої знання перевіряли понад 50 осіб.

Навчально-тренінговий центр «Іноземні мови для професійного спілкування» функціонує при кафедрі мовознавства з 2013 року, а власне екзаменаційна підготовка до іспитів на рівень B2 ведеться з січня 2017 року. Ця робота є можливою завдяки укладеному договору між ІФНМУ та Grade Education Centre, котрий є Офіційним Платиновим партнером Cambridge English Assessment в Україні. Нещодавно ІФНМУ вкотре підтвердив статус сертифікованого центру підготовки до іспитів Cambridge Assessment English.

У середу, 4 вересня, в ІФНМУ відбулася чергова організаційна зустріч зі слухачами, які в осінньому семестрі готуватимуться до сертифікаційного іспиту з англійської мови FCE на рівень В2. Перший проректор ІФНМУ професорка Ганна Ерстенюк закликала слухачів НТЦ до плідної співпраці, наголосивши на взаємній відповідальності всіх учасників проекту сертифікації. Завідувачка кафедри мовознавства професорка Світлана Луцак детально розповіла про вимоги й особливості підготовки, навчально-методичні посібники, розклад занять НТЦ та структуру іспиту FCE.

Зазначимо, що навчатися в тренінговому центрі ІФНМУ можуть не лише працівники чи студенти університету, але й усі охочі й зацікавлені люди. Вони проходять тестування, яке визначає, чи можуть вони відразу готуватися до іспиту, чи їм спершу потрібне додаткове навчання. Усе залежить від знань. Для проходження відповідного навчання потрібно звернутися на кафедру мовознавства (тел. (0342) 54-71-08) і скласти пробний тест. Залежно від результатів діагностичного тесту, укладається договір про навчання.

Сертифікат FCE від CELA може використовуватися для атестації кадрів вищої кваліфікації, в аспірантурі (ад’юнктурі), випускниками загальноосвітніх шкіл для державної підсумкової атестації, а також студентами з метою вступу і працевлаштування за кордоном. Цей сертифікат не має обмеженого терміну чинності, як, скажімо, IELTS (дійсний два роки).

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
4
9
13
14
15
16
17
23
25
28
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma