Івано-Франківський національний медичний університет отримав міжнародний сертифікат, що підтверджує  визнання вишу таким, що надає якісні освітні медичні послуги. Нагадаємо, у червні університет проходив  зовнішній наглядовий аудит за сертифікованою системою управління якістю і підтвердив свій статус взірцевого надавача послуг вищої освіти в Україні.

 Начальник відділу ЄКТС та моніторингу якості освіти ІФНМУ Василь Капечук зазначив, що цей офіційний документ засвідчує про те, що перевірка пройшла успішно, а університет має визнання не лише від українського Центру сертифікації, але й від міжнародних агенцій. «Сертифікат засвідчує те, що університет працює на перспективу, що керівництво вишу дбає про надання якісних освітніх послуг, а це в свою чергу є запорукою визнання нашої роботи партнерами, чинником зацікавлення та приваблення майбутніх студентів, підтвердженням правильного вибору вишу його випускниками і тими студентами, які навчаються сьогодні».

Як зазначає перший проректор ІФНМУ, професор Ганна Ерстенюк, управлінський процес в університеті передбачає щоденну клопітку роботу за різними напрямками. «Чимало структурних підрозділів в університеті займаються освітнім процесом, - говорить Ганна Ерстенюк.  – І для нас важливо отримати підтвердження  внутрішніх та зовнішніх аудитів про те, що рухаємось у правильному напрямку. Наше завдання працювати тільки на хороший результат».

Нагадаємо, що керівництво групою аудиту здійснювала аудитор з сертифікації систем управління якістю ООВ «Орган сертифікації «Центр сертифікації матеріалів та виробів» Тетяна Рудик.

Група з аудиту провела наглядовий аудит за системою управління якістю (СУЯ) у відповідності з «Планом наглядового аудиту» і дійшла висновку, що СУЯ Івано-Франківський національний медичний університет щодо надання послуг у сфері вищої освіти університетського рівня і у сфері охорони здоров’я в цілому відповідає критеріям аудиту, а саме вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 «системи управління якістю. Вимоги».

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma