У суботу, 15 червня, в Івано-Франківську відбувся відбірковий турнір чемпіонату Української суперліги з баскетболу 3х3. Перемогу серед чоловічих команд здобула студентська збірна Івано-Франківського національного медичного університету.

В останніх у цьому навчальному році для наших студентів змаганнях брали участь близько 20 команд з різних областей України. Серед учасників були навіть представники вищолігових баскетбольних клубів.

Студенти-медики Дмитро Гетьманець, Джуда Окечукву та Айк Окечукву у напруженому фіналі перемогли команду «Pasage», у складі якої виступали гравці вищолігової івано-франківської «Говерли».

Нагадаємо, нещодавно збірна ІФНМУ стала срібним призером чемпіонату області з баскетболу. «Сезон завершився на приємній переможній ноті, — говорить тренер баскетбольної збірної ІФНМУ доцент кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Роман Михайленко. — Ми дякуємо за довіру і підтримку нашому ректору Миколі Рожку, повірив у наших студентів і дав шанс проявити себе. Протягом року ми показали дійсно високі результати як у чемпіонаті 3х3, так і у великому баскетболі. Щиро дякую нашим хлопцям та усім, хто вірить і вболіває за команду ІФНМУ».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma