У вівторок, 11 червня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбувся контроль та моніторинг якості підготовки з питань навчання діям у надзвичайних ситуаціях в університеті.

До університету завітали представник Міністерства освіти і науки України Олег Грицишин і представники Державної служби з надзвичайних ситуацій України Денис Деревинський та Анатолій Іванов. З поважними гостями спілкувалися перший проректор ІФНМУ професор Ганна Ерстенюк та начальник служби цивільного захисту університету Володимир Штефюк.

Володимир Штефюк доповів про органи управління, фахівців та сили цивільного захисту університету, продемонстрував всю документацію, яка виготовлена згідно з державними нормами та вимогами. Окремо розповів про понад 20 протипожежних навчань, які відбувалися цього року в різних корпусах та структурних підрозділах університету.

Гості завітали на кафедру медицини катастроф та військової медицини, де оглянули кафедральний сучасний навчально-практичний центр і спеціальну навчальну кімнату з цивільного захисту.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
4
5
10
13
14
16
17
18
19
24
25
27
28
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma