Викладачі англійської мови кафедри мовознавства Івано-Франківського національного медичного університету взяли участь у методичному семінарі академічного директора Grade Education Center Олени Бочкарьової.

Метою семінару було підвищення методичної майстерності викладачів англійської мови ІФНМУ. На семінарі йшлося про розвиток навичок критичного мислення, практичні способи його розвитку. Викладачка, зокрема, продемонструвала ефективні методики і вправи, які доцільно використовувати на практичних заняттях.

«Тема моєї доповіді — розвиток критичного мислення на заняттях англійської мови, — розповідає Олена Бочкарьова. — Це досить актуальна тема у викладанні. Ми говоримо про те, які є практичні інструменти для розвитку вмінь критичного мислення саме на заняттях з англійської мови. Критичне мислення допоможе студентам стати більш обізнаними, аналізувати інформацію, яка до них поступає звідусюди, а зокрема й з англомовних джерел».

Вже завтра, 17травня, Олена Бочкарьова візьме участь у науково-практичній конференції ІФНМУ «Актуальні питання підвищення якості освітнього процесу», яка відбудеться в Яремче.

Подія відбулась у рамках співпраці ІФНМУ з київським платиновим центром від Cambridge Assessment English — Grade Education Center. Такі семінари стали вже традицією для викладачів кафедри мовознавства. Минулого року з навчальною програмою до ІФНМУ приїжджала Дарина Сіжук, головний менеджер розвитку Cambridge Assessment English в Україні, Азербайджані та Грузії.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma