У четвер, 16 травня, у Львові відбулась регіональна міжвузівська студентська науково-практична конференція «Теоретичні та прикладні аспекти медико-біологічних наук». Подія пройшла на базі Львівського інституту медсестринства та лабораторної медицини ім. А.Крупинського.

У конференції взяли участь представники чотирьох медичних коледжів Львівської області, а також медичного коледжу Івано-Франківського національного медичного університету.

На засіданні секції «Наукові тенденції в клінічному медсестринстві» виступила студентка четвертого курсу медичного коледжу ІФНМУ Уляна Баюла. Вона представила своє дослідження «Ускладнення вагітності та ризик пологів у породіль раннього віку», яке виконала під керівництвом завідувача сестринського відділення коледжу Галини Гвоздецької, яка теж була присутня на конференції разом зі своєю підопічною.

«Участь у цій конференції — один із кроків у співпраці між Львівським інститутом медсестринства та нашим медичних коледжем, — говорить Галина Гвоздецька. — Раніше в березні цього року наші колеги-студенти зі Львова взяли участь у 88-й науково-практичній конференції студентів і молодих вчених з міжнародною участю «Інновації в медицині», яка відбулась в нашому університеті. Приємно, що журі відзначило нашу доповідь і те, як доповідачка володіла аудиторією. Всім присутнім сподобався матеріал дослідження».

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma