У вівторок, 14 травня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулось діагностичне тестування з англійської мови для викладачів, які бажають складати іспит FCE на рівень В2.

Традиційно подію організували і провели викладачі кафедри мовознавства. В лекційній аудиторії №2 діагностичне тестування писали викладачі, які готуватимуться до сертифікаційного іспиту First Cambridge English на рівень B2, а в аудиторі №14 тестувалися слухачі університетського навчально-тренінгового центру «Іноземні мови для професійного спілкування» за напрямком професійні іноземні мови.

Нагадаємо, сертифікований центр підготовки до іспитів Cambridge English Language Assessment (CELA) в ІФНМУ діє вже два роки. Університет має договір з Київським авторизованим платиновим центром Grade Education Centre. Саме його представники приїжджають приймати кембриджські іспити в ІФНМУ, які дозволяють підтвердити володіння англійською до рівня B2.

Навчатися в тренінговому центрі ІФНМУ можуть не лише працівники чи студенти університету, але й усі охочі й зацікавлені люди. Вони проходять тестування, яке визначає, чи можуть вони готуватися відразу до іспиту, чи їм спершу потрібне додаткове навчання. Усе залежить від знань. Для проходження відповідного навчання потрібно звернутися на кафедру мовознавства (тел. (0342) 54-71-08) і скласти пробний тест. Залежно від результатів діагностичного тесту, укладається договір про навчання.

Сертифікат FCE від CELA може використовуватися для атестації кадрів вищої кваліфікації, в аспірантурі (ад’юнктурі), випускниками загальноосвітніх шкіл для державної підсумкової атестації, а також студентами з метою вступу і працевлаштування за кордоном. Сертифікат дійсний у будь-якій країні світу, де діє ця програма. Він не має обмеженого терміну чинності, як, скажімо, IELTS (дійсний два роки).

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
5
6
7
8
9
11
12
15
16
17
Дата : 17.09.2019 р.
18
21
22
23
24
26
27
28
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma