На кафедрі фармації Івано-Франківського національного медичного університету провізори-інтерни навчально-наукового інституту післядипломної освіти провели передпсхальну толоку в навчальних приміщеннях, науково-дослідній лабораторії та навчально-практичному центрі.

Процесом керували доценти кафедри Оксана Струк, Ірина Сас, Тарас Мандзій, асистент Марта Футулуйчук та, звісно, завідувач кафедри фармації професор Андрій Грицик.

Цією акцію провізори-інтерни проявили вдячність адміністрації університету на чолі з ректором професором Миколою Рожком за створені європейські умови для навчання, новий фармацевтичний корпус, все необхідне обладнання та оснащення.

Як сказала староста 13 групи Анастасія Журба, в Чистий четвер треба вичистити приміщення в яких живеш, а чистота навчальних та наукових приміщень дає відчуття гордості за університет, покращує настрій та стимулює бажання до навчання.

«Наші інтерни — це майбутня еліта фармацевтичної галузі, — каже професор Андрій Грицик. — Вони вибрали свою життєву позицію та завжди дбатимуть про престиж фармацевтичної професії, збереження та примноження кращих традицій».

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma