Днями в Івано-Франківську відбулися змагання з плавання серед студентів закладів вищої освіти Прикарпаття. Вперше за багато років перемогу здобула збірна Івано-Франківського національного медичного університету!

Змагання відбувалися в басейні кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання, який, нагадаємо, відновив роботу в кінці минулого року після масштабної реконструкції. Нині тут займаються вже понад 200 студентів медичного вишу, а також вже відбулися студентські змагання та спартакіада серед викладачів і працівників університету.

Отже, на обласних міжвузівських змаганнях перемогу здобули студенти-медики. Друге місце посіла команда Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника. Третіми стали студенти Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

У складі команди ІФНМУ відзначилися студенти Юлія Молофій, Яна Калин, Анастасія Мацурак, Ксенія Стецюк, Любов Гузь, Влад Васильєв, Марко Шийка, Володимир Середа, Віталій Андрущак, Олег Білінчук, Андрій Тріщ.

«Ми дуже радіємо такому результату, усі студенти боролися, майже всі стали переможцями або призерами на своїх дистанціях, — розповідає тренер нашої збірної, доцент кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Наталія Зінченко. — Відзначу, що ми перемогли вперше за 20 років, які я очолюю збірну нашого університету з плавання. Тому це пам’ятна подія для нас. Нині в нас зібралася хороша команда сильних плавців, тому сподіваємося, що будемо тримати такий рівень і в найближчі кілька років».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma