У вівторок, 26 березня, студенти Івано-Франківського національного медичного університету, учасники Європейської медичної студентської асоціації (EMSA) провели «Лікарню для ведмежат» для вихованців Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Нагадаємо, мета «Лікарні для ведмежат» — у вигляді гри допомогти малечі подолати страх перед «білими халатами», зняти невидимий бар’єр між дитиною і лікарем. Під час таких заходів дітлахи мають змогу спробувати себе у ролі медиків та обстежити іграшкових ведмедиків.

«Малюки тішилися нашими ведмежатами та охоче допомагали їх лікувати, — діляться враженнями студенти-медики. — Ця лікарня особлива ще й тим, що до нас долучилися студенти з університетської Асоціації студентів-стоматологів, за що ми їм щиро вдячні!»

Зазначимо, що нині учасники EMSA реалізують ще один освітній проект — «EMSA ділиться знаннями». Студенти проводять лекції-бесіди зі школярами про профілактику раку та СНІДу. Наразі такі зустрічі відбулися вже у трьох школах Івано-Франківська.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma