Проект «EMSA ділиться знаннями» набирає обертів. Нагадаємо, цикл лекцій для івано-франківських школярів розпочали студенти Івано-Франківського національного медичного університету, учасники Європейської медичної студентської асоціації.

Тема лекцій: «СНІД та рак — реальні загрози. Збережи своє здоров’я та життя». Такі заняття нині є дуже актуальними, особливо для старшокласників. Юні лектори кажуть, що приємно, коли діти знають про ці захворювання і не бояться задавати запитання. Також, приємно усвідомлювати, що школярі дізнаються щось нове і цікаве.

«Я дуже часто замислювалася, ким же ж хочу стати після університету, і тільки після прочитання лекції зрозуміла, що саме навчати — це моє, — ділиться враженнями студентка четвертого курсу Марія Мартинець. — Мені дуже сподобалось розповідати дітям просто про складне. Вони задавали цікаві питання: як передається гепатит С, чи буває рак серця, чи можуть часті травми спричиняти онкозахворювання. Було неймовірно приємно почути хороші відгуки про лекцію та отримати запрошення до цієї ж школи ще раз».

Цього разу лекції-бесіди відбулися в івано-франківських школах №12 та №23. Їх читали п’ятокурсниці Ірина Попович та Марія Стеблецька, студенти четвертого курсу Андрій Тріщ, Уляна Калічак, Марія Мартинець та першокурсник Ростислав Бонцюнь.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
24
26
27
28
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma