У Києві цими днями відбуваються щорічні освітні форуми — десята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та дев’ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu». Традиційно участь у події бере Івано-Франківський національний медичний університет. Наш виш отримав одразу три високі нагороди.

Участь беруть заклади освіти з усієї України, а також Словаччини, Болгарії, Польщі, Франції, Канади і США. Крім того, свою продукцію представляють виробники та постачальники навчального обладнання. В рамках виставки відбуваються конкурси для закладів освіти і підприємств, конференції, семінари, презентації.

Найвищою нагородою, яку отримав ІФНМУ на виставці, став диплом Гран-прі «Лідером вищої освіти України» та спеціальний почесний знак цієї відзнаки. Окреме визнання отримав моніторинг якості освіти в університеті — ІФНМУ удостоїли золотої медалі у номінації «Створення та впровадження системи моніторингу якості освіти та освітньої діяльності в закладах вищої освіти». За показниками рейтингу міжнародної наукометричної бази даних Scopus університет отримав сертифікат якості наукових публікацій.

Експозицію університету особисто відвідав президент Національної академії педагогічних наук України професор Василь Кремень.

Вже не вперше ІФНМУ отримує високі нагороди на міжнародних виставках. Нагадаємо, восени минулого року на виставці «Освіта та кар’єра — День студента 2018» університету вручили Гран-прі у номінації «Розвиток студентського самоврядування у вищому навчальному закладі» та окремо удостоїли почесного звання «Лідер вищої освіти України».

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma