У середу, 13 березня, почався чемпіонат Івано-Франківської області з баскетболу. Участь у змаганнях бере студентська збірна Івано-Франківського національного медичного університету. Студенти-медики почали з перемоги.

За звання найкращого у цьому сезоні боротимуться першоліговий БК «Калуш-ПНУ», «Горяни» з Надвірної, БК «Коломия» та дві команди з Івано-Франківська «Медичний Університет» та ДЮСШ №2. Команда ІФНМУ в першому турі зіграла у Калуші з місцевим БК «Калуш-ПНУ». Гості перемогли 69:80. За словами тренера нашої збірної, доцента кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Романа Михайленка, наші баскетболісти показали характер.

«Команда Калуша грає в Першій лізі України, це дуже достойних суперник, — розповідає Роман Михайленко. — За п'ять хвилин до кінця гри ми вирвались в перед, і суперник не зміг наздогнати. Ця перемога була важлива для нас психологічно. Хлопці повірили у свої сили. Непросто було грати на виїзді у чужому залі і проти такої команди. Хлопці показали чудову гру!»

Наступний матч студенти ІФНМУ проведуть в Івано-Франківську з командою ДЮСШ №2. Збірна медичного університету дякує ректору, професору Миколі Рожку та доценту Володимиру Левку за всебічне сприяння в підготовці до змагань та виїздах на ігри.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
4
9
13
14
15
16
17
23
25
28
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma