В університеті відбулося нагородження учасниць конкурсу краси «Міс ІФНМУ 2019». Дівчат вітали і бажали, щоби краса допомагала головному - служінню в обраній професії лікаря.

Вже традиційно цей конкурс організовує Студентський профспілковий комітет, і цьогоріч він був проведений у форматі інтернет-голосування.

Як розповіла одна з організаторок події студентка Діана Мартинюк, «Міс ІФНМУ 2019» проходив у два етапи і в першому турі он-лайн голосування взяло участь 35 дівчат. Вже у другому турі за звання Міс університету змагались восьмеро дівчат, а троє з них отримали відповідні титули:

Міс ІФНМУ 2019 стала – Струк Соломія (1 курс, 1 група)

Перша віце Міс ІФНМУ 2019 – Бокій Яна (1 курс, 91 група)

Друга віце Міс ІФНМУ 2019 – Чепак Катерина (1 курс , 4 група)

За словами організаторів конкурсу, цьогоріч найбільшу зацікавленість у відбірковому турі проявили студентки першого курсу, попри те, що були і старшокурсниці.

«Навряд чи для майбутнього лікаря знадобиться досвід участі у такому конкурсі, проте для мене - це спосіб здобути більше впевненості у собі», - говорить Соломія Струк, яка упродовж року носитиме титул Міс університету. Дівчина радіє, що завдяки підготовці до конкурсу впевнилася у дружності та підтримці своєї групи і акцентує, що ця подія об’єднала та здружила усіх учасниць.

«Я дякую всім, хто відважився взяти участь у цьому конкурсі, - сказала перший проректор Ганна Ерстенюк у вітальному слові. - Нехай не лише зовнішність, але й ваша впевненість у собі та креативність допомагають головному - служінню в обраній вами професії».

Як зауважила перший проректор, пацієнтові приємно бачити охайного привабливого лікаря, а його приємна зовнішність та відповідний настрій, - це вже половина успішного лікування.

Заступник ректора з виховної роботи Ігор Ванджура побажав організаторам та конкурсанткам не зупинятися на досягнутому, йти далі і братися за організацію наступних гарних подій.

Представники Студентського профкому відзначили підтримку ректорату і висловили подяку спонсорам, а саме:

• Салон краси «Butterfly» https://instagram.com/salon.butterfly.if
• Воронич Володимир – фотограф https://instagram.com/voronych_photographer
• Буянова Ірина – косметолог https://instagram.com/dr.irysya_07
• Кабінету естетичної медицини Guber –Уляна Губер https://instagram.com/guber_if_ua
• Спортклубу «Альянс» - особистий тренер Наталія Ушко http://alliance.if.ua/
• Нічному клубу «Pasage Gartenberg» http://pasage-gartenberg.com/
• Нічному клубу «Ельдорадо» eldoradoclub.com.ua
• Оздоровчий центр ТОДА @toda_rehabilitation
• Будівельна компанія «Франківський дім» http://www.frandim.if.ua/

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
5
8
9
10
11
16
17
18
24
25
26
28
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma