Днями, 28 лютого - 2 березня, на базі Івано-Франківського національного медичного університету відбулася науково-практична конференція з міжнародною участю «Сучасні аспекти клінічної неврології».

Подія відбувається вже восьмий рік поспіль. Традиційно науковці з усієї країни працюють у мальовничому карпатському Яремче. Так само традиційним організатором є кафедра неврології та нейрохірургії ІФНМУ на чолі з доктором медичних наук, професором Вікторією Гриб.

Участь у конференції взяли фахівці-неврологи, нейрохірурги, психіатри з усієї України та з-за кордону. Захід внесений до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій.

В рамках конференції відбулися виступи провідних українських та закордонних експертів з питань неврології та нейрохірургії, практичні майстер класи, клінічні розбори та контраверсії.

На конференції було розглянуто цілу низку питань. Серед них були оптимізація терапії та реабілітації хворих на мозковий інсульт на підставі доказової медицини згідно клінічних настанов МОЗ України, сучасний підхід до терапії когнітивних порушень та депресії, проблема нейроінфекції на сучасному етапі, наукові та практичні питання оптимізації медичної допомоги дітям із хворобами нервової системи та багато інших.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma