Днями під час засідання вченої ради Івано-Франківського національного медичного університету відбулась приємна подія. Ректорату, кураторам і студентам вручили подяки від Івано-Франківського навчально-реабілітаційного центру.

Нагадаємо, у грудні минулого року, в час наближення Різдвяних свят куратори разом зі студентами ІФНМУ побували в навчально-реабілітаційному центрі по вулиці Хоткевича в Івано-Франківську, де перебувають дітки з порушенням фізичного та інтелектуального розвитку. Вони передали цій установі велику благодійну допомогу, яка була зібрана в результаті масштабної акції зі збору коштів, що тривала кілька тижнів.

Подяки за допомогу вручили голові ради кураторів ІФНМУ доценту Тетяні Князевич-Чорній, доценту Марії Гуцол, а також студентам факультету підготовки іноземних громадян, які також долучилися до акції. «Навчально-реабілітаційний центр висловлює щиру вдячність за турботу й увагу до нашого закладу, — йдеться в подячному привітанні за підписом директора центру Віталія Демківа. — Бажаємо Вам цікавих задумів і їх благополучних втілень, яскравих та значних подій, щастя і подальшого процвітання».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma