Щороку керівництво вишу приймає численні гурти колядників українських та іноземних студентів, а цьогоріч ректор і проректори колядують та віншують разом зі студентами. Ну і як без щиросердечних побажань міцного здоров’я та профілактичного заштрика від лікаря… Доєднуйтеся і ви до нашої душевної веселої інтернаціональної коляди!

З сердечними вітаннями ректор ІФНМУ Микола Рожко:

Дорогі студенти, колеги, університетська родино! Нехай диво різдвяного затишку огорне ваші домівки! Бажаю вам спокою і благополуччя, життєвої мудрості та любові, здоров'я і оптимізму! Нехай ваші родини зберуться за святковим різдвяним столом! Нехай серця наповняться теплом родинного вогнища! Нехай буде любов поміж нами, мир на землі, а навколо радісні дитячі голоси і сміх.

Бажаю, щоби цей рік був для нас усіх переможним, а над Україною засяяла різдвяна зірка оновлення і миру! Вдячний вам за довіру і співпрацю!

Нехай у цьому році виповниться Ваша найзаповітніша мрія!

Христос народився! Славімо Його!

Колядники: Христина Лікар, Володимир Жилюк, Юлія Барбанова, Віра (акордеон), Марко Шийка ( скрипка), Тетяна Барбанова, Оксана Пилипів, Срінівасан Сашанк (Індія), Айдан Мамедова (Азербайджан), Бома Дасо (Нігерія), Мохаммад Айман Салех Альхфнаві (Йорданія), ректор Микола Рожко, перший проректор Ганна Ерстенюк, проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи Володимир Федорченко, заступник ректора з виховної роботи Ігор Ванджура, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) Сергій Кобець.

Віншувальники: перший проректор Ганна Ерстенюк, студент Маркіян Сабадош

Звіздар – Мохаммад Айман Салех Альхфнаві (Йорданія)

Лікар – Тарас Бережанський, випускник ІФНМУ 2008 року

Пацієнт – Бома Дасо (Нігерія)

Сію, сію, засіваю і добром і миром,
радістю, любов’ю, сміхом теплим і щирим.
Дай вам Боже любитися і Бога любити!
В злагоді і розумінні довгі літа жити!
Нехай у ці свята серденько співає,
Нехай світ весь звеселиться,
Христос ся рождає!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
16
17
18
19
21
22
23
25
26
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma