У середу, 26 грудня, у навчально-тренінговому центрі Івано-Франківського національного медичного університету «Іноземні мови для професійного спілкування» відбулася чергова організаційна зустріч зі слухачами, які у весняному семестрі готуватимуться до сертифікаційного іспиту з англійської мови FCE на рівень В2.

Робота за таким спрямуванням є можливою завдяки укладеному в лютому 2017 року договору між ІФНМУ та Grade Education Centre, котрий є Офіційним Платиновим партнером Cambridge English Assessment в Україні. Відтоді в університеті відбуваються діагностичні тестування, за результатами яких формуються групи для навчання. Пізніше в університеті проходять екзаменаційні сесії з ліцензійними іспитами. За високий рівень підготовки слухачів ІФНМУ входить до розряду підготовчих центрів із так званим «срібним» статусом.

Захід провела кафедра мовознавства. Завідувач кафедри професор Світлана Луцак закликала слухачів НТЦ до плідної співпраці, наголосивши на взаємній відповідальності всіх учасників проекту сертифікації.

Під час організаційної зустрічі присутнім детально розповіли про вимоги й особливості підготовки, навчально-методичні посібники, розклад занять НТЦ та структурою іспиту FCE. Складання іспиту має відбутися на базі ІФНМУ у червні наступного року відповідно до графіків роботи Cambridge English Assessment.

Зазначимо, що навчатися в тренінговому центрі ІФНМУ можуть не лише працівники чи студенти університету, але й усі охочі й зацікавлені люди. Вони проходять тестування, яке визначає, чи можуть вони відразу готуватися до іспиту, чи їм спершу потрібне додаткове навчання. Усе залежить від знань. Для проходження відповідного навчання потрібно звернутися на кафедру мовознавства (тел. (0342) 54-71-08) і скласти пробний тест. Залежно від результатів діагностичного тесту, укладається договір про навчання.

Сертифікат FCE від CELA може використовуватися для атестації кадрів вищої кваліфікації, в аспірантурі (ад’юнктурі), випускниками загальноосвітніх шкіл для державної підсумкової атестації, а також студентами з метою вступу і працевлаштування за кордоном. Цей сертифікат не має обмеженого терміну чинності, як, скажімо, IELTS (дійсний два роки).

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
5
8
9
10
11
16
17
18
24
25
26
28
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma