Днями на кафедрі ортопедичної стоматології відбувся майстер-клас на тему: «Використання цифрових 3D технологій в ортопедичній стоматології», який проводив член Асоціації Цифрових стоматологічних технологій, доцент Василь Обідняк.

Анонсування майстер-класу провів завідувач кафедри, професор Зіновій Ожоган наголосивши, що даний курс створений для збільшення можливостей кожного студента поринути у світ цифрових технологій, які є найсучаснішими можливостями на шляху досягнення прогнозованого і дострокового результату лікування та покращення якості навчання.

Доцент Обідняк розпочав заняття з презентації, яка ознайомила студентів з еволюцією інтраоральних сканерів, їх сучасними можливостями. Презентував комунікацію клініки та цифрової зубо-технічної лабораторії та висвітлив різні клінічні випадки із застосуванням CAD/CAM технологій. Опісля кожен студент самостійно працював з інтраоральним сканером TRIOS (3Shape) та отримав цифрові інтраоральні відбитки. Застосувавши можливості комунікацій з цифровою зубо-технічною лабораторією, студенти провели швидке та точне моделювання коронок і каркасів сучасних естетичних конструкцій. Створену віртуальну конструкцію було відправлено для фрезерування.

Підсумовуючи майстер-клас, завідувач кафедри професор Зіновій Ожоган наголосив на необхідності впровадження сучасних стоматологічних цифрових технологій в навчальний процес та клінічну практику.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma