Студенти Івано-Франківського національного медичного університету учасники Європейської медичної студентської асоціації (EMSA) продовжують влаштовувати цікаві акції. У четвер, 11 жовтня, в юних активістів був насичений день — вони провели одразу дві захоплюючі події.

20181016emsa1

Для дітей Івано-Франківської загальноосвітньої школи І ступеня №26 майбутні медики влаштували «Лікарню для ведмежат». «Діти були в захваті від роботи лікарів, — розповідає студентка Софія Буряк. — Найбільшою популярністю, як завжди користувався хірург, який проводив операцію з видалення апендициту. Ми дуже вдячні за запрошення та цікаво проведений час».

20181016emsa2

Цього ж дня студенти вдруге зібрались в рамках проекту «Фільми і медицина», щоб попрактикувати англійську мову та переглянути другий епізод серіалу «The Good Doctor». «Хоч проект новий, але вже видно прогрес — при виборі мови субтитрів наші гості вибрали англійську при можливій російській, і це неймовірно потішило, — розповідає студентка Марія Мартинець. — Крім того, ми обговорювали свою майбутню спеціалізацію, адже нас відвідують майбутні хірурги, дерматологи, терапевти, радіологи тощо. Приємно, що всі старались розмовляти виключно англійською, а це суттєво допомагає подолати мовний бар'єр».

EMSA запрошує долучатися усіх охочих студентів-медиків. Попереду багато цікавого!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma