Міністерство охорони здоров’я оприлюднило результати широкого конкурсу під час вступної кампанії 2018 року. Івано-Франківський національний медичний університет увійшов у п’ятірку найпопулярніших медичних вишів України.

Під час цьогорічної вступної кампанії абітурієнти вступали в медуніверситети за широким конкурсом. Це означає, що кількість бюджетних місць на спеціальностях у кожному університеті визначалася саме за запитом абітурієнтів, а не міністерства. У своєму електронному кабінеті вступники могли розставити пріоритети навчання від 1 до 7, де 1 — це та спеціальність, на якій вони хочуть навчатися найбільше. Так званий принцип, коли «місце йде за студентом».

Цього року найпопулярнішим серед вступників став Національний медичний університет ім. О.О.Богомольця. Саме там найбільше абітурієнтів навчатимуться за державним замовленням (765 бюджетних місць). У п’ятірку найпопулярніших медуніверситетів увійшли також Львівський національний медуніверситет ім. Д. Галицького (453 бюджетні місця), Вінницький національний медуніверситет ім. Пирогова (432), Харківський національний медуніверситет (406) та Івано-Франківський національний медуніверситет (308).

«Найкращим рейтингом університету є кількість студентів, прийнятих на перший курс, — говорить ректор ІФНМУ професор Микола Рожко. — Це не самореклама, а визнання нашої роботи з розбудови університету та якості підготовки студентів. Ми дякуємо за довіру і продовжуємо розвивати наш навчальний заклад, щоб студенти мали ще кращі умови для навчання і, відповідно, ставали кращими фахівцями».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
5
6
7
8
9
11
12
15
16
17
Дата : 17.09.2019 р.
18
21
22
23
24
26
27
28
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma